Un santiagues de 57 años fallece en la playa de Barraña
  DE GUARDIA CON LA CUADRILLA 402
Redacción>Boiro>Alén Pérez

Esta tarde os nervios eran visibles en moitas das caras dos afeccionados e xogadores do CD Boiro.

Ás 17:30 emprenderon a súa viaxe cara Redondela donde se verían as caras co "Choco CD", esperábase un partido moi igualado, e así foi, o primeiro tanto anotouno "Calo" no minuto 25 da primeira parte, dando así un respiro aos afeccionados alí presentes.

Chegou o descanso e o CD Boiro seguía por diante no marcador.

No minuto 10 da segunda parte, o Choco anotou outro tanto, quedando así en empate, pero un invatible "Fininho", foi quen de volver a dar un respiro ao Boiro anotando o segundo tanto, por desgracia para o equipo Boirense, no minuto 35 da segunda parte, o Choco volveu a sumar un tanto, quedando o final do partido nun empate; Choco 2-2 Boiro.

BoiroNaRede non se puido esquecer da afección alí presente, por iso, tiñamos liña directa cos seguidores do Boiro. Dende Boiro, saíu un autobús só para a afección cheo de xente, armada con bubucelas, pancartas, tambores, bombos, silbatos... O que máis chamou á atención, foi que todos os seguidores do Boiro levaban a mesma camiseta nas que se lía claramente "VAMOS A POR EL ASCENSO" e os seguidores máis pequenos, pero incondicionais do equipo boirista, Manu e Laura Tubío, armaronse coas súas correspondentes camisetas e silbatos.

Ademáis, moitos dos seguidores que non se puideron trasladar a Redondela, puderon seguir o encontro a través de RadioBoiro (107.2), que retransmitiu o partido en directo.